Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 50!
Gratis verzendingVoor 23,59 besteld, morgen in huis
Gratis verzending7 dagen per week bereikbaar

Berlinger Haus 2491 – 11 delige messenset met snijplank – Black rose collection

Dank voor uw vertrouwen in Voordeelketen.nl. Met zorg zoeken we naar de juiste producten. Neem nu deze: Berlinger Haus 2491 - 11 delige messenset met snijplank - Black rose collection

Artikelcode: BH-2491
59,95

Uitverkocht

Productdetails

Upgrade je culinaire arsenaal met de Berlinger Haus BH-2491 Black Rose Collection 11-delige messenset, een meesterwerk van precisietechniek en elegant design. Deze veelzijdige messenset is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en voorzien van een strakke zwarte antiaanbaklaag en is de perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en veiligheid. Laten we eens kijken naar de buitengewone kenmerken die deze messenset tot een must-have maken voor elke keuken.

🌟 Premiumkwaliteit: elk mes in de BH-2491-set is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, wat duurzaamheid, sterkte en langdurige scherpte garandeert. De zwarte antiaanbaklaag voegt niet alleen een vleugje elegantie toe aan de messen, maar maakt het koken ook eenvoudiger, praktischer en veiliger.

11-delige messenset Berlinger Haus BH-2491 Black Rose-collectie


🔪 Veelzijdige selectie: met vijf essentiële messen, scharen en vier snijplanken biedt de BH-2491-set alles wat je nodig hebt voor de dagelijkse voedselbereiding. Van hakken en snijden tot schillen en ontkernen, elk mes is vakkundig ontworpen om een ​​verscheidenheid aan keukentaken met gemak en precisie uit te voeren.

🍞 Perfecte precisie: het koksmes, het broodmes, het snijmes, het universeelmes en het schilmesje zijn zorgvuldig vervaardigd om te voldoen aan de eisen van zowel professionele koks als thuiskoks. Of je nu groenten in blokjes snijdt, brood snijdt of fruit schilt, deze messen leveren keer op keer uitzonderlijke prestaties en precisie.

✂️ Handige accessoires: de toevoeging van een schaar voegt veelzijdigheid toe aan de set, zodat u met gemak een breed scala aan taken kunt uitvoeren. De roestvrijstalen standaard biedt niet alleen een stijlvolle opbergoplossing, maar zorgt er ook voor dat uw messen, scharen en snijplanken overzichtelijk en gemakkelijk toegankelijk zijn wanneer u ze nodig heeft.

🌹 Elegant ontwerp: Bewonder het strakke zwart- en roségouden kleurenschema van de BH-2491-set, dat een vleugje verfijning toevoegt aan uw keukeninrichting. De ergonomische antisliphandgrepen zorgen voor een comfortabele grip voor efficiënt en veiliger koken, terwijl de gelabelde snijplanken zorgen voor een hygiënische voedselbereiding.

🌱 Veilig en milieuvriendelijk: wees gerust: alle producten uit de Black Rose-collectie zijn vrij van schadelijke stoffen zoals PFOA, lood en cadmium. De ergonomische antisliphandgrepen bevorderen efficiënt en veiliger koken, terwijl de zwarte roestvrijstalen standaard met roségouden logo een stijlvol en praktisch tintje aan uw keuken geeft.

🧼 Eenvoudige reiniging en onderhoud: Om de levensduur en scherpte van de messen te verlengen, is het belangrijk om eenvoudige reinigings- en onderhoudsinstructies te volgen. Was de messen na elk gebruik met koud zeepsop, vermijd metalen schuursponsjes, heet water en sterke schoonmaakmiddelen. Droog de messen en scharen met een zachte doek om snelle oxidatie te voorkomen en hun onberispelijke staat te behouden.

Kortom, de Berlinger Haus BH-2491 Black Rose Collection 11-delige messenset is niet alleen een set keukengereedschap; het is een bewijs van kwaliteit, stijl en culinaire uitmuntendheid. Verbeter uw kookervaring en laat uw creativiteit de vrije loop in de keuken met deze uitzonderlijke messenset. Ervaar de perfecte mix van elegantie en functionaliteit met Berlinger Haus. 🌟🔪

Extra informatie

Handelsnaam en contact

minimum

58,95

minima10

56,95

Merk

Aantal delen

Inclusief messenblok

Kleur

Materiaal

Vaatwasbestendig

Aantal messen