Dank voor uw vertrouwen in Voordeelketen.nl. Met zorg zoeken we naar de juiste producten. Neem nu deze: Klausberg 7283 - Hamkoker - met thermometer - 1.5 liter
Out of stock
Hiermee kunt u tot 1,5 kg vleesproduct tegelijk bereiden. Aan de zijkant van de pan zit een stopcontact met een opening voor directe meting van de temperatuur van de vleesinvoer. Hiervoor wordt een degelijk uitgevoerde RVS thermometer gebruikt, ideaal voor het bakken van diverse soorten vlees. Een speciale schaal geeft precies de ideale temperatuur aan voor het braden van gevogelte, varkensvlees, kalfsvlees, lamsvlees en rundvlees. Temperatuurbereik 0 ° C - + 120 ° C. De set bevat ook 17x32cm plastic zakken, 10 stuks in de verpakking. Door het gebruik van zakjes is het gemakkelijker om het vlees in de container te doen en het kant-en-klare vleesproduct eruit te halen. Het product is volledig gemaakt van PE, goedgekeurd voor contact met voedsel. 0,04 mm filmdikte. Afmetingen Hamkoker:
Recepten: Ham met een hamkoker Doe de knoflook, laurierblaadjes, koriander, peperkorrels en piment in een pan, giet 1 liter water en breng aan de kook. Haal van het vuur, meng met zout en laat afkoelen. Droog het gewassen vlees, snijd het in stukjes, leg het in de koude marinade, dek af en zet 1-2 dagen in de koelkast. Haal vervolgens uit de marinade, droog en maal 1/4 van het vlees in een keukenmachine. Voeg gelatine toe, breng op smaak met gemalen peper en kneed goed door. Doe het vlees in een zak, bind het stevig vast en doe het in een hamkoker, sluit het. Zet de hamkoker in een pan met koud water, verwarm het tot 85-90 graden en laat het ongeveer 2 uur trekken. Haal de hamkoker vervolgens uit het kokende water, laat hem afkoelen in koud water en zet hem bij voorkeur een nacht in de koelkast. Varkenslende uit een hamkoker Giet 250 ml water in de pan, voeg laurierblaadjes, peperkorrels, komijn en piment toe, breng aan de kook, zet het vuur laag en kook, afgedekt ongeveer 10-15 minuten, een beetje water zal verdampen, maar dat geeft niet. de marinade bedekt. Was het varkensvlees en droog het af met keukenpapier, giet de koude marinade door een zeef in het water, voeg het ingelegde zout, de poedersuiker, de gelatine toe en meng de gemalen marjolein. Doe het vlees in een glazen schaal, giet de marinade over de deksel en zet 24 uur in de koelkast. Doe de volgende dag de zak in de hamkoker, geef de gemarineerde varkenslende, sluit de zak en de hamkoker, die 24 uur in de koelkast staat. Giet na 48 uur het water in een grote pan, zet de hamkoker erop en stoom het vlees ongeveer 2 uur op 80 graden Celsius. Als deze tijd voorbij is, koel ik de hamkoker onder koud water en zet ik hem de hele nacht in de koelkast zodat de worst goed gestold is. Dan haal ik de zak uit de hamkoker en hebben we een huisgemaakte worst klaar Opgerold spek ingrediënten:
voorbereiding:
ingrediënten:
voorbereiding:
Diameter Pan | |
---|---|
Merk | |
Handelsnaam en contact | |
minimum | 28,45 |
minima10 | 26,96 |
Aantal dozen | 1 |
Gewicht | 5 |
Land van herkomst | China |
Valuta | EUR |
warmtebron | |
Antiaanbaklaag | |
Kleur | |
Vaatwasbestendig | |
Type pan | |
inhoud in liters |